editoitu1-2.jpg-me

Ter­ve­tu­loa Marin Hius­pis­tee­seen!Marin Hiuspiste on palvellut asiakkaitaan Niipperissä jo vuodesta 2007.  Toimintamme oli ensimmäiset 10 vuotta Juvanmalmilla. Muutimme lokakuussa 2016 Niipperin K-Supermarketin yhteyteen. Samalla saimme entistä isommat ja avarammat tilat käyttöömme.


Liikkeessämme koko perhe saa hiuspalvelut arkeen ja juhlaan, myös meikkaukset kuuluvat palvelutarjontaamme. Olemme kiinnittäneet huomion asiakkaidemme viihtyvyyteen sisustuksen osalta niin, että hetki kampaajan tai parturin tuolissa olisi kaikin puolin miellyttävä ja mm. asiakaspaikat on pyritty sijoittamaan rauhaisaan paikkaan tiloissamme.  Meillä on käytössämme sekä tavallinen, että hierova pesupaikka, joihin on miellyttävä istahtaa hiusten pesuun tai nauttia hiusten ja päänahan hoitojen yhteydessä.  Henkilökuntamme on toiminut alalla jo vuosia ja jokaisella on hyvin vankka ammattitaito. Parturi-kampaajan työ on jatkuvaa kouluttautumista ja hiomme  ammattitaitoamme joka vuosi  osallistumalla useisiin erilaisiin ammattitaitoa ylläpitäviin koulutuksiin.


Meille on helppo tulla. K-Supermarketin pihalla on runsaasti autopaikkoja ja pysäköinti on maksuton. Piha-alueella ja sisäänkäynnillä ei ole suuria kynnyksiä tai rappuja, jolloin kampaamomme on helposti saavutettavissa myös lii­kun­ta­ra­joit­tei­sil­le. Sisäänkäynti meille tapahtuu kaupan pääovesta, kauppakäytävän kautta.


Hiuksesi ovat meille pääasia

Joskus tarvitaan vain muutama harkittu napsaus sieltä täältä paljastamaan sinusta ihan uusi puoli, kun taas toisinaan voi olla paikallaan vähän isompi projekti. Intohimomme on hiukset ja olemme valmiina tarjoamaan sinulle kaiken apumme ja tukemme, jotta sinulla olisi upeat hiukset. Annamme sinulle mielellämme vinkkejä, millä ja miten hoidat hiuksiasi myös kotona. Kampaajalla tehty väri, kihara tai usein leikkauskin tarvitsee oikeat kotihoitotuotteet, jotta hiuksesi näyttävät kauniilta. 


Meillä on tarjolla kattava ja laadukas valikoima sekä suomalaisia, että hollantilaisia hiustenhoito- sekä muotoilutuotteita kotikäyttöön. Ylläpidämme ammattitaitoamme osallistumalla vuosittain useisiin hiusalan koulutuksiin. Monipuoliseen tiimiimme kuuluu hiustaiteilijoiden lisäksi meikkitaiteilija ja meillä on myynnissä luon­non­kos­me­tiik­ka­sar­jan meikkivalikoima. 


Tule käymään ja katsotaan, miten saadaan hiuksiisi uutta eloa ja ilmettä! Olemme oikeita ammattilaisia opastamaan sinua erilaisissa hius­ten­lait­to­pul­mis­sa tai päänahan ongelmisssa. Lääkäreitä emme ole, mutta tunnistamme monia päänahan ongelmia ja meillä on saatavilla kattavasti tuotteita niiden hoitoon.

Hinnasto

Huomioithan, että hinnat ovat suuntaa antavia, esim. värjäysten lopulliseen hintaan on vaikuttamassa myös joissain tapauksissa vaadittavat sävyjen taitot. Tarvetta sävyn taittoon ei aina tiedetä etukäteen. Halutessasi tarkemman hinta-arvion, olethan yhteydessä puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Kaikkiin töihin kuuluu pesu, siitä ei ole veloitusta erikseen. Kaikkien värjäysten ikäraja on 16v. 

Hius­ten­leik­kaus
Vär­jäys­kä­sit­te­lyt
Per­ma­nen­tit
Meikkaus
Ripset ja kulmat

Ku­va­gal­le­ria

editoitu4-2.jpg-me
editoitu3.jpg-me
1650535317122_sivuille-7-me.jpg
editoitu1-2.jpg-me
1650535250942_sivuille-2-me.jpg
editoitu1-8.jpg-me
1650535250680_sivuille-4-me.jpg
editoitu2-5.jpg-me
1650535250673_sivuille-6-me.jpg
editoitu2-2.jpg-me

Ajan­koh­tais­ta

Tulethan asiakaskäynnille ainoastaan täysin oireettomana.  Näin toimimme itsekkin.  


Sairauden sattuessa peruthan aikasi hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Sairaustapauksissa emme veloita peruuntuneita käyntejä vaikka peruutus tulisi alle vuorokauden sisään. Muissa peruuttamatta jätetyissä ajoissa veloituksemme on 75% varatun palvelun summasta.


Pidämme edelleen erityisen tarkkaa hygieniaa yllä liikkeessämme ja se onkin jäänyt meille uudeksi normaaliksi. 

 

Liikkeemme on KOKO KESÄN auki ma-pe ja osittain pidennetyin aukioloajoin. LAUANTAIT ovat SULJETTUINA. Mikäli tarvitsisit kampausaikaa kesälauantaina, niin olethan siitä hyvissä ajoin yhteyksissä. Kesä-heinäkuussa on muutama lauantai, kun olemme töissä ennakkovarausten perusteella. 


Tiimimme

Mari

 • Liikkeen omistaja
 • Parturi-kampaaja vuodesta 1993
 • Erikoisosaamisena permanentit 
 • Kampaukset 
 • Kuvia töistä instagramissa; maripippuris.hair@maripippuris.hair 

Noora

 • Parturi-kampaaja vuodesta 2001
 • Meikkaaja Maker Academystä 2015
 • Hiusten pidennykset sinetti- ja teippitekniikalla
 • Erikoisosaamisena kampaukset ja meikit
 • Kuvia töistä instagramissa; nooras_hair @nooras_ha

Tii

 • Parturi-kampaaja vuodesta 2001
 • Erikoisosaamisena etenkin lasten hiusten leikkaus
 • Betjänar också på svenska

Au­kio­loa­jat

Maanantai - Torstai

10.00 - 18.00

Perjantai

8.00 - 18.00

Lauantai

9.00 - 14.00Teemme töitä myös muina aikoina erillisen sopimuksen mukaan. Olethan yhteydessä, jos esim. nettivarauksesta  ei löydy sopivaa aikaa.

Ota yhteyttä

p. 044-2088128

Niipperintie 3

02920 Espoo

info@marinhiuspiste.fi


HUOM! Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse, net­tia­jan­va­rauk­sel­la tai paikanpäällä varaamalla. Emme useinkaan ehdi hoitaa varauksia tai aika kyselyitä sähköpostilla. Myöskään WhatsApp tai Messenger ei ole meillä ajanvarauskäytössä.


Varaa aika net­tia­jan­va­rauk­sel­la painamalla tästä

© OMH. Kaikki oikeudet pidätetään.